VIBA liga
pattern
pattern
Dejan Sremčević 2
Sport's World

Sport's World

ft.original
86:96
Star

Star

2023/24
U 17playoff.name
playoff.round.1
game.name 2

Opominje se trener kluba KK Sports World zbog nesportskog ponasanja. Kaznu u iznosu od 1000,00 dinara uplatiti na racun bilo koje registrovane humanitarne fondacije, dokaz o uplati dostaviti na sledecoj utakmici. U ponovljenom slucaju bice suspendovan jednu ili vise utakmica.

Opominje se igrac Simovic Luka iz kluba KK Sports World zbog nesportskog ponasanja. Kaznu u iznosu od 1000,00 dinara uplatiti na racun bilo koje registrovane humanitarne fondacije, dokaz o uplati dostaviti na sledecoj utakmici. U ponovljenom slucaju bice suspendovan jednu ili vise utakmica.

Opominje se trener kluba KK Star zbog nesportskog ponasanja. Kaznu u iznosu od 1000,00 dinara uplatiti na racun bilo koje registrovane humanitarne fondacije, dokaz o uplati dostaviti na sledecoj utakmici. U ponovljenom slucaju bice suspendovan jednu ili vise utakmica.

Opominje se igrac Basta Milos iz kluba KK Star zbog nesportskog ponasanja. Kaznu u iznosu od 1000,00 dinara uplatiti na racun bilo koje registrovane humanitarne fondacije, dokaz o uplati dostaviti na sledecoj utakmici. U ponovljenom slucaju bice suspendovan jednu ili vise utakmica.